Home Kalender Details - VOORDRACHT FAMILIEOPSTELLEN en de TOEKOMST

Email Print

Kalender

Event 

Title:
VOORDRACHT FAMILIEOPSTELLEN en de TOEKOMST
When:
22.01.2018 - 22.01.2018 19.00 - 22.00
Where:
Het Zonnehuis - Borgloon
Category:
FAMILIEOPSTELLINGEN

Description

VOORDRACHT: familieopstellen en de toekomst

 

Familieopstellingen werken op het niveau van de ziel en het hart, het verbindt ons in vrijheid en liefde. Hoe sterker we met ons hart in vrijheid verbonden zijn met onze bron, hoe meer we onszelf liefhebben en open bloeien in relaties, gezondheid, werk en voorspoed.

Onze liefde, goede intenties en wil zijn ontoereikend en werken dikwijls averechts. Aan de liefde gaat de orde vooraf en deze nemen we niet waar.

Familieopstellingen hebben naast het ‘heel’ worden van ons mens zijn al een lange weg afgelegd. Ze zijn geïntegreerd in vele domeinen zoals in het ondernemerschap, sociale organisaties, onderwijs, justitie, geneeskunde en meer. En toch zijn vele mensen onwetend over de verborgen krachten van het familiesysteem die op ons werken en die aan onze liefdegrenzen stellen.

Ook mensen die al enkele malen aan familieopstellingen hebben deelgenomen, krijgen tijdens de lezing een overzicht waar het werkelijk omgaat. In deze lezing wordt getoond hoe ons familiesysteem werkt op onze relaties en ons welzijn. Vervolgens geven we aandacht aan de jongste ontwikkelingen van het familieopstellen. De voordracht is interactief dat wil zeggen dat de aanwezigen niet zozeer op mentaal vlak aangesproken worden, echter meer in de ervaring gaan en van daaruit nieuwe inzichten krijgen en deze kunnen integreren.   

Lezing: Maandagavond 22 januari 19u30 tot 22u - Deelnameprijs 15 €

Familieopstellingen: Zaterdag 10 februari van 10u tot 17u - Deelnameprijs 100 €

Plaats:  Het Zonnehuis - Stationsplein 4 - 3840 Borgloon

Inschrijven: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it - GSM 0474 942980

Voordrachtgever:     Odilon Mets, zie www.bewustzijnshuis.be

 

 

Venue

Locatie:
Het Zonnehuis
Street:
Stationsplein 4
ZIP:
3840
City:
Borgloon
Country:
B

Description

Sorry, no description available