Home RELATIE & FAMILIE SESSIES
PARTNERBEGELEIDING
PARTNER RELATIES & FAMILIEBEGELEIDING PDF Print E-mail

Image

Partnerbegeleiding.

 

De partner relatie is de meest diep gaande relatie, die ons het grootste geluk brengt, die ons op lichamelijke-, ziels- en geestelijke wijze verbindt. Ze is een elementaire levensvervulling die ver boven ons uitstijgt. Het is onze grootste spiegel op het volwassen zijn, met geen andere relatie zijn we zo kwetsbaar, zo intiem, dienen we zoveel onder elkaar te regelen.

Voor velen is het invullen van een liefdevolle relatie zwaar, af en toe onmogelijk, ze hebben het opgegeven of durven de stap niet te zetten...

Partnerrelaties die niet slagen overstijgen de persoonlijke schuld, we zijn niet zo vrij als we denken. 

Met familieopstellingen wordt onmiddellijk zichtbaar en voelbaar wat wezenlijk de liefdevolle relatie in de weg staat. Partners komen nu in een andere dimensie een ander bewustzijn waarbij ze elkaar zonder oordeel en schuld in de ogen kunnen kijken. Bevrijd van schuldgevoelens, bezwaarde emoties, woede en verkramping.

In vele gevallen zijn slechts enkele sessies nodig om met totaal andere perpectieven een gezamenlijke weg te vervolgen of mogelijk elk voor zich een vredevollere weg te gaan met dankbaarheid van wat ze van elkaar gekregen hebben.

Partner begeleiding staat ook open voor alleenstaanden, die bv. veelal mislukken in relaties, of angst hebben zich werkelijk over te geven, of zij die een partner relatie niet in harmonie hebben afgesloten.

Partner begeleiding is er zowel voor hetero als holibi paren.

 

Familiebegeleiding

 

Gaat het om opvoedingsmoeilijkheden bij opgroeiende kinderen?

Dan past dikwijls een ouder-counseling waarbij de de relatie tussen de ouders en kinderen gesterkt wordt.

Maken ouders zich zorgen over hun vaak zieke, of hyperkinetische kinderen, of hun buitensporig gedrag?

Dan loont het dat de ouders een blik werpen op de familiale belastingen, in zin van de meer generatie familietherapie en familieopstellingen.

Gelukken relaties niet tussen familieleden, bv. tussen de broers en zussen, tussen ouders en al dan niet volwassen kinderen, is het hier aangewezen om dit in het licht van meer generatie therapie en familieopstellingen te aanschouwen.

Bij familieopstellingen gaat het niet over goed of slecht, juist of verkeerd, alles heeft hier zijn plaats zonder oordeel, voorbij elke schuld. Voor afspraak bel 03-772 16 48 vanuit Nederland: 0032 3 772 16 48.

 

Kostprjzen per sessie: €90 en voor paren: €120. Per sessie krijgt u de volledige tijd, reken 1u. à 1u30.