HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN
EN
PRE- EN PERINATALE TRAUMA-INTEGRATIEOdilon Mets & Anke Hornbüssel

Waarheid beweegt

Ons volgende evenement:

Module 2 Opleiding Familieopstellen

Opleiding Familieopstellen
0
sky-2479211_640
Datum: za 23 mrt 2019 10:00 - ma 25 mrt 2019 17:00

Locatie: Praktijk voor Hapto- & Journeytherapie

Je kan NU aan de opleiding deelnemen, het is mogelijk in elk blok van de opleiding in te stromen, of  juist enkel deze themagebonden module van de opleiding volgen. Doorheen ALLE blokken wordt de Cosmic Power® geïntegreerd, het werken en verbinden met de oerkracht van alle zijn is een wezenlijk deel van de opleiding.

 

Module 2:

Vader en Moeder en kind de herkomstfamilie

In deze module ervaren wij dat het nemen van de ouders de basisvoorwaarde is voor een gezond, vruchtbaar, heilzaam en vertrouwensvol leven. Het kan soms een lange weg zijn daarnaar toe. 

Hier ontmoeten wij twee bewegingen: “wat houdt ons tegen om naar de ouders en daarmee naar het volle leven te bewegen?” en, “hoe laten wij de overgenomen verantwoording bij onze ouders en nemen wij onze eigen verantwoording voor ons handelen, onze gedachten en onze gevoelens?”

Welke dynamieken werken hier die ons doen terugtrekken van het volle leven en hoe nemen wij zowel de kracht van de liefde als de vernietigende krachten in ons potentieel op?

Met de heenbeweging naar de moeder en de vader nemen we van de ouders alles in zijn volheid. Deze verzoening en achting reikt ver voorbij de ouders naar de kracht van het volle leven. Wat laten wij bij de ouders en hoe komen wij van hun vrij, met liefde. 

De ontmoeting met onze ouders is dikwijls verbonden met innerlijke kinderbeelden die meer of minder pijnlijk zijn. Door bewust onze persoonlijkheidsaspecten naar buiten te brengen, ze bewust aan te kijken en toe te stemmen, openen we een weg naar andere en nieuwe ervaringen.

De vrede met de eigen ouders, brengt ons naar een andere en vruchtbare omgang met de eigen kinderen kleinkinderen. Wat kunnen ouders doen als zij merken dat hun kinderen het moeilijk hebben, wat wil daar gezien worden? Wat dragen wij van onze ouders en geven dit door aan onze kinderen? Wat dragen en hoe zorgen onze kinderen voor ons en hoe komen wij vrij uit deze verstrikkingen? Hoe komen wij door de generaties heen in een gelatener en vrijere liefde? Wat staat tussen de verbinding van moeder en kind, vader en kind? Hoe vindt elkeen zijn rechtmatige plaats?...

In dit blok werken we ook met moeilijke kinderen, of ouders die het moeilijk hebben met hun kinderen. Op de tweede dag van de opleiding komen deze mensen aan bod die op die dag hun thema willen aanschouwen. Wie zich hiervoor wil aanmelden, neemt contact op met Albert Cras: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Tel.: +31 499 379 116

Hier werken wij met het 'Nieuwe Familieopstellen', waarbij we dieper ingaan op de filosofie die achter het opstellen van BERT HELLINGER werkzaam is. Wat is hier de basishouding, hoe groeien wij ernaar toe? De waarneming en de overgave scholen, onze angst onze realiteit onder ogen zien, en verder gaan in een wijdere diepte. 

Lees de brochure met de uitgebreide informatie die de weerspiegeling van de opleiding weergeeft.

 

 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
375
Adres
Batalaan 18 5684 ZL Best

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van za 23 mrt 2019 10:00 tot ma 25 mrt 2019 17:00

Powered by iCagenda