HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN
EN
PRE- EN PERINATALE TRAUMA-INTEGRATIEOdilon Mets & Anke Hornbüssel

Waarheid beweegt

Ons volgende evenement:

Module 4: Opleiding Familieopstellen

Opleiding Familieopstellen
sky-2479211_640
Datum: vr 6 sept 2019 10:00 - zo 8 sept 2019 17:00

Locatie: Praktijk voor Hapto- & Journeytherapie

Je kan NU aan de opleiding deelnemen, het is mogelijk in elk blok van de opleiding in te stromen, of  juist enkel deze themagebonden module van de opleiding volgen. Doorheen ALLE blokken wordt de Cosmic Power® geïntegreerd, het werken en verbinden met de oerkracht van alle zijn is een wezenlijk deel van de opleiding.

Module 4:

Oefenen van het opstellen in individueel werk en met groepen

We oefenen met zelf opstellingen te leiden in kleine groepen, individueel en met de grote groep. Daartoe kunnen de deelnemers iemand uitnodigen die zich kandidaat wil stellen als proefpersoon voor een opstelling (op vrijdag en zondag). We oefenen door demonstratieopstellingen: de orden van de liefde in de herkomstfamilie - in het huidige systeem - het erbij horen - de rangorde, de balans van geven en nemen. 

Welke is onze juiste plaats in het herkomst systeem alsook in het huidige systeem? Op onze juiste plaats hebben we de meeste kracht en blijven we in de liefde. 

Opstellingen hebben de kracht ons naar het werkelijke weten te brengen en onze vroegere misleidende overtuigingen om te buigen.

Onze juiste plaats opent een andere realiteit, zij brengt in ons orde op ziels- fysiek- en geestelijk niveau. We landen letterlijk en figuurlijk meer op de aarde. Deze revolutionaire ommekeer in de realiteit brengt ons een nieuwe oriëntering in het leven.

Het gaat hier niet enkel om een juiste plaats er is meer...door het in zich opnemen van onze ouders en voorouders en uiteindelijk het hele familiesysteem, voelen wij meer en meer de pure kracht van alle leven in ons.  

De deelnemers die al opstellen kunnen supervisievragen inbrengen.

N.B. Module 4 kan alleen gevolgd worden door degenen die inschrijven voor de gehele opleiding.

Hier werken we met het 'Nieuwe Familieopstellen', waarbij we dieper ingaan op de filosofie die achter het opstellen van BERT HELLINGER werkzaam is. Wat is hier de basishouding, hoe groeien wij ernaar toe? De waarneming en de overgave scholen, onze angst onze realiteit onder ogen zien, en verder gaan in een wijdere diepte. 

Lees de brochure met de uitgebreide informatie die de weerspiegeling van de opleiding weergeeft.

 

 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€375
Adres
Batalaan 18, 5684 ZL Best

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vr 6 sept 2019 10:00 tot zo 8 sept 2019 17:00

Powered by iCagenda