Familieopstellingen - organisatieopstellingen naar 
Bert Hellinger en de Hellinger sciencia®
Pre- en perinatale trauma integratie

Wij geven terug individuele sessies in Bewustzijnshuis. 
Odilon Mets & Anke Hornbüssel

 

Waarheid beweegt

 

 

Ons volgende evenement:

 

Het Nieuwe Familieopstellen -GELUK IN RELATIES, GEZONDHEID, BEROEP;

Bewust Zijn
 Registratie gesloten
 
0
koppel
Datum: zo 9 feb 2020 10:00 - 17:00

Locatie: Bewustzijnshuis, Kernemelkstraat 148, Sinaai

Een mens wordt niet een mens, maar is een mens

Erich Blechschmidt, anatoom en embryoloog

Groeien in relaties - gezondheid en het beroep. Elke mens wenst zich geluk in deze domeinen. Wij merken bij ons zelf en bij anderen dat wij niet zomaar daar de macht over hebben. Wij zijn verbonden in grotere systemen waarvan wij niet bewust zijn hoe die ons sturen. In de opstellingen die soms onthutsend zijn van wat wij zien en waarnemen, zetten wij stappen naar meer bewustwording, kracht en liefde zodat wij zelf deze weg kunnen aansturen. Elke stap is er één en elke stap telt. Laat jouw raken door jouw waarheid en stap uit de oude patronen.

WAARHEID BEWEEGT. EN VERGT MOED.

Opstellingen werken direct en effectief. Niet altijd is een oplossing direct waarneembaar, doch het kan niet meer hetzelfde zijn als daarvoor.

In dit werk zijn drie gewetens actief. Het eerste is het persoonijke en familiegeweten (in één adem genoemd). Dit is het bewuste veld van informatie waar wij onmiddellijk aan ons gevoel waarnemen hoe we ons moeten gedragen om erbij te horen. Bv. in de familie geldt de regel: ‘je moet altijd goed doen en klaar staan voor de anderen’. Volgen wij deze regel hoewel die ons dikwijls niet ten goede komt, dan voelt men zich in dit geval erbij horen. Volgt men die regel niet dan komen er schuldgevoelens en een slecht geweten. 

Een tweede geweten dat ons nog sterker begrenst en inperkt is het collectief geweten (geheugen). Dit is een wetend veld van een veel uitgebreider systeem waarmee wij in resonantie zijn. Dit collectief geweten nemen wij NIET waar. Hier zijn we onbewust geïdentificeerd met het leed van anderen uit het verleden (soms ook met de eigen biografie bv. als je een alleen geboren tweeling bent). 

Het derde geweten is een geestelijk geweten. Dit geweten is gewetenloos, scheppend,  grenzeloos en op de toekomst gericht. Het kent geen juist of verkeerd, geen schuld of onschuld, het is alles en allen op gelijke wijze toegewijd.  

In het Nieuwe opstellen gaan wij mee met dit laatste geweten. In verbinding met alles en allen, voorbij het persoonlijke en collectieve geweten. Hoe doen wij dat? Door een grote JA uit te spreken en toe te stemmen wat er is. En ja, wie dit leest, voelt mogelijk een weerstand en een, ja maar…, ook dat telt en is evenwaardig.

 

Telefoon
+32 499 32 55 06
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
120 Euro thee, koffie, water en kleine versnaperingen incl.; 's middags is er een soep voorzien, voor de rest breng je zelf een lunchpakket mee
Adres
Kernemelkstaat 148, 9112 Sinaai

 

Kaart


 

Alle datums


  • zo 9 feb 2020 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda