Familieopstellen volgens het Original Hellinger®Familienstellen
Pre- en perinatale trauma integratie

Beste bezoeker, uit respect voor de maatregelen van de overheid schorten wij onze workshops, training en opleiding op tot de toestand het terug veroorlooft.

Wij bieden nog individuele sessies aan via skype of andere audio-visuele middelen. Neem hiervoor telefonisch contact op: +32 499753235 (Odilon) of +32 499 325506 (Anke) of per e-mail: info@bewustzijnshuis.behartelijke groeten, Odilon en Anke

 
Odilon Mets & Anke Hornbüssel

 

Waarheid beweegt

 

Ons volgende evenement:

MODULE 2: OPLEIDING IN HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN

Opleiding Familieopstellen
beyond-3265854_1920
Datum: vr 20 mrt 2020 10:00 - zo 22 mrt 2020 17:00

Locatie: Batalaan 18, 5684 ZL BEST

Accreditatie wordt aangevraagd bij de SKB en de NPi

Instromen in de opleiding is mogelijk, vraag hier naar de informatie.

De verbinding met de energie en de kracht van het pure zijn, is een wezenlijk deel van de opleiding.

MODULE 2: Vader,  Moeder en kind - DE HERKOMSTFAMILIE

Vrijdag – zaterdag – zondag: 20 – 21 – 22 maart 2020 (telkens van 10u. tot 17u.)

In deze module ervaren wij dat het nemen van de ouders de basisvoorwaarde is voor een gezond, vruchtbaar, heilzaam en vertrouwensvol leven. Het kan soms een lange weg zijn daarnaar toe. 

Hier ontmoeten wij twee bewegingen: “wat houdt ons tegen om naar de ouders en daarmee naar het volle leven te bewegen?” en, “hoe laten wij de overgenomen verantwoording bij onze ouders en nemen wij onze eigen verantwoording voor ons handelen, onze gedachten en onze gevoelens?” Welke dynamieken werken hier die ons doen terugtrekken van het volle leven en hoe nemen wij zowel de kracht van de liefde als de vernietigende krachten in ons potentieel op?

Met de heenbeweging naar de moeder en de vader nemen we van de ouders alles in zijn volheid. Deze verzoening en achting reikt voorbij de ouders naar de kracht van het volle leven. Wat laten wij bij de ouders en hoe komen wij in liefdevolle verbinding van hun vrij.

De ontmoeting met onze ouders is dikwijls verbonden met onbewuste innerlijke kinderbeelden die meer of minder pijnlijk zijn. Door bewust onze persoonlijkheidsaspecten naar buiten te brengen, ze bewust aan te kijken en toe te stemmen, openen we een weg naar andere en nieuwe ervaringen.

 

De vrede met de eigen ouders, brengt ons naar een andere en vruchtbare omgang met de eigen kinderen kleinkinderen. Wat kunnen ouders doen als zij merken dat hun kinderen het moeilijk hebben, wat wil daar gezien worden? Wat dragen wij van onze ouders en geven dit door aan onze kinderen? Wat dragen en hoe zorgen onze kinderen voor ons en hoe komen wij vrij uit deze verstrikkingen? Hoe komen wij door de generaties heen in een gelatener en vrijere liefde? Wat staat tussen de verbinding van moeder en kind, vader en kind? Hoe vindt elkeen zijn rechtmatige plaats?...

Op zaterdag 21 maart is er plaats voor externen die hun eigen thema kunnen inbrengen. 

 

 

 

Telefoon
+31 6 51476660
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€375 per blok
Adres
Batalaan 18, Best Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vr 20 mrt 2020 10:00 tot zo 22 mrt 2020 17:00

Powered by iCagenda