Familieopstellingen - organisatieopstellingen naar 
Bert Hellinger en de Hellinger sciencia®
Pre- en perinatale trauma integratie

Individuele en partner sessies familieopstellen en PPN in Bewustzijnshuis. 

Workshops - Trainingen en opleiding
Odilon Mets & Anke Hornbüssel

 

Waarheid beweegt

 

 

Ons volgende evenement:

 

GELD en SUCCES in het LEVEN en BEROEP: (Familie)Opstellingen

Bewust Zijn
 Registratie gesloten
 
4
money-2696219_640
Datum: zo 19 apr 2020 10:00 - 17:30

Locatie: Bewustzijnshuis

FAMILIEOPSTELLINGEN, MET HET NIEUWE OPSTELLEN

GELD EN SUCCES IN HET LEVEN EN BEROEP!

Succes in het leven betekent een sterk vertrouwen hebben in het leven en de uitdagingen die het ons brengt. Wie voldoende vertrouwen heeft voelt geen tekort, noch in relaties, noch in financiële afhankelijkheid, noch in de gezondheid..

Angst betekent dat we het vertrouwen missen en dat gaat dikwijsl gepaard met verlies. Wie hebben we dan verloren? Van wie zijn wij gescheiden? Wiens lot volgen wij? 

Onze relatie tot geld, of wij nu goed verdienen of minder goed, GELD heeft als energie een zekere bijklank die nauw verbonden is met het geestelijke veld van het familiesysteem.

Zo heeft hard verdiend geld de meeste energie, het wordt het meest geacht. Gewonnen geld waar geen prestatie tegenover staat, heeft weinig energie. Geld dat zwart is blijft verborgen, het mag niet gezien worden. Wit geld daarentegen, schijnt, het heeft een opgerichte rug. Het gaat hem hier niet om te oordelen of iets goed of verkeerd is, we kijken in deze workshop vooral wat de werking is van geld in verbinding tot jou en jouw herkomstfamilie. Zo heeft geld ook een geestelijk veld, werd bv. ooit in de familie ten onrechte geld gewonnen ten koste van anderen, dan wil dat geld ergens anders heen, het wil naar diegenen die onrecht werden aangedaan. 

Je kan vragen over jouw onderneming inbrengen en hier kunnen wij kijken wat de eerste stap is in de richting van succes.

Hoe kan belaste energie van geld voor jou vrijkomen, zonder oordeel, zonder schuld, zodat geld er is voor de doelen die je nastreeft.

Ook rijke mensen hebben een energetische verbinding met geld, dikwijls met genoegen echter niet altijd, sommigen zijn diep ongelukkig ondanks alle weelde.

Laat je verrassen in deze workshop, 

 

Telefoon
+32 499 75 32 35
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
120,00 €; korting bij deelname ook op 26 april: Geld en succes: de navelstreng-relatie: 200,00 € voor beide workshops (ipv 230 €)
Adres
Kernemelkstraat 148, B-9112 Sinaai

 

Kaart


 

Alle datums


  • zo 19 apr 2020 10:00 - 17:30

Powered by iCagenda