Familieopstellingen, Organisatie- bedrijfsopstellingen naar 
Bert Hellinger en de Hellinger sciencia®
Pre- en perinatale trauma integratie

Individuele en partner sessies in Sinaai
Odilon Mets & Anke Hornbüssel

Waarheid beweegt

Ons volgende evenement:

 

FAMILIEOPSTELLINGEN: DE PARTNERSCHAP EN FAMILIE

Training Familieopstellen
koppel
Datum: za 20 nov 2021 10:00 - 17:30

Locatie: Het Zonnehuis, Stationsstraat 67, 3840 Borgloon

WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN

DE PARTNERSCHAP EN FAMILIE.

De relatie tussen man en vrouw is de meest verrijkende relatie en de meest uitdagende relatie.

Vele krachten die in deze relatie onbewust aanwezig zijn werken hier. Niet enkel hetgeen wij dragen en meekregen uit de herkomstfamilie en herhalen in onze huidige relatie spelen hier een rol, ook andere dynamieken maken onze partnerrelatie een uitdaging. 

En welke invloed heeft onze partnerrelatie op de kinderen, zijn zij vrij of voelen zij zich belast? 

De vragen die we hierbij kunnen stellen zijn o.a.: Hoe kijk ik als vrouw naar mijn man, hoe kijk ik als man naar mijn vrouw? Welke oude beelden en verstrikkingen werken hier nog? Welke krachten en energieën van vorige partners werken nog in de huidige relatie? Hoe groeien wij door en met onze partner?  Hoe vinden wij de balans tussen het eigen leven en het gedeelde leven? Hoe gaan we om met wat er achter de niet ingevulde verlangens schuilt in de partnerrelatie zoals kinderloosheid, seksualiteit, vertrouwen…? Hoe gaan we om met verlies, miskraam, abortus, scheiding of dood van een partner…? Hoe functionneert een evenwichte balans van geven en nemen in de partnerrelatie? Hoe respectvol gaan we om met onze partner en met onze relatie, betalen wij nog of wreken wij nog partners van voorouders die al lang overleden zijn? Wat sterkt andere relatievormen als patchworkfamilies, partnerrelaties van hetzelfde geslacht met of zonder kinderen...? Voor alleenstaanden: Wat ontwijk ik in het alleen zijn, wil ik niet meer verder groeien?

Met Familieopstellingen, krijgen wij een bewust en helder zicht op onze vroegere en huidige bindingen.

Het blijft niet bij een inzicht, dikwijls krijgen onbewuste trauma's uit je eigen geschiedenis of de geschiedenis waarmee je diep verbonden bent een oplossing. Je hele omgevingsveld verandert ermee. Je leven kan na zo een dag niet meer hetzelfde zijn.

De opsteller, Odilon, werkt 21 jaar met opstellen. Hij is het opstellen. Zijn brede holistische waarneming doen dikwijls je mond openvallen van verbazing. Zijn hart is open voor jou en al wie en wat bij jou hoort.  

 

 

 

Telefoon
+32 474 942980
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€130, vroegboeking: €120
Adres
Stationsstraat 67, 3840 Borgloon België

 

Kaart


 

Alle datums


  • za 20 nov 2021 10:00 - 17:30

Powered by iCagenda