HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN
EN
PRE- EN PERINATALE TRAUMA-INTEGRATIEOdilon Mets & Anke Hornbüssel

Waarheid beweegt

Ons volgende evenement:

HET NIEUWE OPSTELLEN EN SYSTEMISCH COACHEN, INTRODUCTIEWEEKEND

Opleiding Familieopstellen
Zonschittering
Datum: za 16 okt 2021 10:00

Locatie: Gemeenschapshuis Den Domp, Kerkstraat 26, 5076 AW Haaren

BESTE LEZER,

Op deze twee dagen is iedereen welkom, ook diegenen die niet een opleiding met het NIEUWE OPSTELLEN volgen. Je kan op die dagen een persoonlijk thema inbrengen of een vraag over je bedrijf of de organisatie waar je werkt of over je beroep. 

Voor de opleiding richten wij ons tot heel diverse groepen zoals coaches, zorgverleners, managers, leraars, therapeuten, artsen,...en mensen die gewoon Het Nieuwe Opstellen willen ervaren. 

Op deze tweedaagse maken jullie kennis met deze andere benadering van opstellen die de inzichten en de aangewende filosofie van de 10 laatste jaren van Bert Hellinger in zich draagt. 

Meer en meer komt het besef dat wij universele wezens zijn die zowat alles kunnen waarnemen in zover wij daarvoor open staan. 

In deze tweedaagse leid ik als opleider opstellingen en ervaar je de systemische wetten en dynamieken in demonstraties. Je ervaart hoe verstoorde en verwarrende bindingen zich wenden naar warmhartige hechtingen en een nieuwe vrijheid. De plek en de houding van de hulpverlener komt hier ook aan bod. 

Daarnaast begeleiden studenten die de opleiding genoten opstellingen en geven demonstraties. Zo krijg je een beeld van hun vaardigheden na 36 opleidingsdagen en minstens 12 intervisiebijeenkomsten in kleinere groepen verspreid over 2 jaar.

Hoe meer je jou verdiept in dit werk en hoe meer je de inzichten van Het Nieuwe Opstellen verinnerlijkt, hoe stiller en bewuster je wordt. In je begeleiding voel je de kracht van de eenheid in jou en kan je met minimale en met een door een andere kracht gestuurde interventies enorm veel potentieel vrijmaken. Alleen al je totale aanwezigheid doet een beweging ontstaan die veel mensen doet bewegen naar een natuurlijke orde die wij niet hoeven te weten maar wel innerlijk waarnemen. 

Dat Het Nieuwe Opstellen ons op fysiek, geestelijk en zielsniveau doet overstijgen merk ik in het dagelijkse leven met een toenemend bewustzijn, waarnemingsvermogen en vertrouwen.

Voor wie aan het introductieweekend deelneemt en zich aanmeldt voor de opleiding worden de kosten van dit weekend in mindering gebracht. 

Aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag: START 10u. -  EINDE 17u à 17u30 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€75 voor één dag/150€ 2 dagen, inclusief dranken en gezonde versnaperingen,
Adres
Kerkstraat 26, Haaren

 

Kaart


 

Alle datums


  • za 16 okt 2021 10:00
  • zo 17 okt 2021 10:00

Powered by iCagenda