Het Nieuwe Familieopstellen & Cosmic Power®
volgens het Original Hellinger®Familienstellen
Pre- en perinatale trauma integratie


Odilon Mets & Anke Hornbüssel

Sessie Familieopstelling

Odilon werkt in deze sessies met opstellingen waarbij thema’s rond relaties, werk, fysieke en psychische belastingen aan bod komen.

Bij de opstellingen, werk ik altijd fenomenologisch, daarbij is de diepere afstemming op jouw en jouw geestelijke veld essentieel en niet het werken vanuit een weten. Hierbij worden alle voorstellingen en concepten achterwege gelaten zodat werkelijk het wezenlijke tevoorschijn komt. Als het wezenlijke wat telt daar is en gezien en geïntegreerd wordt, dan veranderd het de realiteit. We voelen ons vollediger, en kunnen nu veel meer de anderen zien zoals ze werkelijk zijn. Niet meer vanuit het verlies wel vanuit een ziende liefde.
Er komt een nieuwe natuurlijke orde in onze ziel, ons lichaam en onze geest die ons meer verbindt met de kracht van het leven.
 
Ouders die ondervinden dat hun kinderen het moeilijk hebben, komen best zelf, omdat de kinderen veel dragen voor de ouders. Het is bevrijdend als de ouders hun lasten oplossen zodat het geluk en de liefde op een gezonde en levenslustige manier weer in het gezin gaat stromen en iedereen met vreugde in verbinding gaat. 
 
De prijs per sessie is €100 - je mag rekenen met anderhalf uur dat we nemen. Deze tijd staat niet vast, opstellingen werken zeer diep, en komen op een maximum energie. Eens deze energie bereikt, stoppen we. Al wat over het maximum bereikte gaat, neemt weg in plaats van toe te voegen.
 
Opstellingen gaan zeer diep en kunnen diepe emoties losmaken, dit brengt het genezend proces ten goede. 
 
 
Clearing process®
Anke werkt met een Clearing Process©.
 
Dit is een zelfonderzoek naar aanleiding van een reële situatie waarvan je vindt (of van anderen de feedback krijgt) dat je getriggerd bent of ‘over gereageerd’ hebt. Jij ontdekt de aan de basis liggende kwetsuren en overtuigingen.  Op die manier versterk jij jouw zelfconnectie en in plaats van lading komt er een nieuwe kracht vrij. In het volgen van de energiestroom van het moment kunnen eveneens kennisoverdracht, stiltemomenten en opstellingen aan bod komen.