Workshops
Familieopstellen volgens het Original Hellinger®Familienstellen
Pre- en perinatale trauma integratie


Odilon Mets & Anke Hornbüssel

Original Hellinger® familieopstellen

Het Original Hellinger® familieopstellen.

Zoals de titel vermeld komt het familieopstellen dat door ons gegeven wordt van Bert Hellinger zelf en zijn vrouw Sophie Hellinger.

Het woord Original (ik gebruik het op zijn Duits), onderscheidt ons van alle anderen die het beroep van opsteller uitoefenen. Als gediplomeerde opsteller bij Hellinger, telt ons diploma slechts voor een deeltje, het is vooral wat we er tussen hemel en aarde  mee doen wat de waarde en de ware kracht uitmaakt. Het vraagt in die zin van ons een bijzondere verontwoording en sensibiliteit voor het erfschap dat we in onze handen hebben.

Wie bij Bert Hellinger studeerde en zijn filosofie achter dit werk verwierf, kan niet anders dan steeds dieper en wijder gaan in de intermenselijke verbindingen en relaties, en de boodschap uitdragen wat ons in het leven draagt en verder brengt.

Als mens, partner, vader van vier kinderen en grootvader van vijf kleinkinderen en als opsteller voel ik mij in dienst van het leven staan. En op deze manier voel ik mij in dienst van mensen die een hulpvraag hebben. 

 

 

 

Pre- & perinatale trauma-integratie voor volwassenen

Sorry, deze pagina is in opbouw.

Als je meer informatie wenst over pre- en perinatale trauma integratie bij volwassenen bel gerust... of probeer het later nog eens.

Alvast bedankt voor uw begrip!