FAMILIEOPSTELLINGEN EXISTENTIE IN VERTROUWEN

Bewust Zijn
 Registratie gesloten
 
1
dna-1811955_1920_Fotor
Datum: zondag 24 oktober 2021 10:00 - 17:00

Locatie: Bewustzijnshuis

EXISTENTIE inVERTROUWEN

Het Nieuwe Familieopstellen stoelt op de inzichten van Bert Hellinger die hij vooral de 10 laaste jaren van zijn werk en tot op zijn 91e levensjaar heeft getoond. Wie zijn werk en inzichten geïntegreerd heeft, wordt een ander mens. 

De opstellingen brengen ons naar onze spirituele en fysieke existentie, naar onze hoogste vorm van zijn. Met het gevoel van verbinding, vertrouwen, vrede en de kracht die ons beleeft. 

Echter vroegere trauma's, onderbroken verbindingen werken in ons en hebben een bijzondere invloed op ons gevoel van er te mogen zijn. Zij vertegenwoordigen een breuk van het vertrouwen, in relaties, in gezondheid, in het algemeen gevoel van welzijn. 

Hoe werkt het gedachtengoed van onze ouders en voorouders nog op ons? Welke inperkingen en inprentingen werken hier en hoe komen wij op een niet afwijzende en liefdevolle manier daarvan vrij?

Is een toestand van geluk iets van voorbijgaande aard of leeft het als een basis van vertrouwen en welzijn in ons? Mag en kan je potentieel ten volle schijnen? Kan je onvrede transformeren naar vrede en hoe voelt die vrede dan in je hart? Welke nieuwe gevoelens ontstaan er en welke nieuwe realiteit creëer je, die je omgeving transformeert naar zachtheid, mildheid, mededogen. Welke levenskrachten kun je tot je nemen die nu in de schaduw staan?

Je kunt het allemaal ervaren in opstellingen die een diepgaand transformatieproces aansturen.

 

 

 

 

 

Telefoon
+32 499 75 32 35
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€130, inclusief dranken, soep en gezonde versnaperingen
Adres
Kernemelkstraat 148, B-9112 Sinaai

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 24 oktober 2021 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda