van OUD naar NIEUW

Bewust Zijn
3
newborn-naked_2186628_640
Datum: zaterdag 18 december 2021 14:30 - 19:00

Locatie: BEWUSTZIJNSHUIS

ENTER THE NIGHT AND YOU'LL FIND THE LIGHT

THAT WILL CARRY YOU TO YOUR DREAMS

 Winter Solstice Song, Lisa Thiel

De dagen rond de winter-zonnewende nodigen uit om in onze diepste kern te duiken. Wat wil er gezien worden voordat wij het kunnen loslaten? Wat in ons streeft naar transformatie?

Soms verlangt onze innerlijke baby  meer of minder heftig ernaar, om zijn of haar ervaringen mee te delen en te integreren. Hoe weet je dat? Relatiepatronen die je belasten en ondanks nog zoveel moeite zich blijven herhalen, wijzen vaak de weg. Maar ook dromen, plotselinge gedachten of de aantrekking van bepaalde beelden of situaties kunnen een hint zijn. 

De belangrijkste persoon voor je innerlijke baby? Dat ben jij, de volwassene. Jouw hart en ziel open te stellen voor haar/zijn verhaal integreert pre- en perinatale ervaringen en het maakt de weg vrij om jouw dromen te verwezenlijken.

In jouw voorgeboortelijke en geboorte geschiedenis vind je soms onbewuste trauma's die je leven nu onbewust bepalen. Jouw lichaam herinnert zich en je prenatale bewegingen en emoties zoeken hun expressie. 

Wij werken met meditatie, regressies en opstellingen in een achtzame omgeving en begeleiding. En wees gerust: het is niet een en al drama! Naast angsten ervaar je vreugden, er is pijn maar ook genot. En wie weet, wordt je verrast door een onverwacht zin voor humor!

In het donker creëren wij het licht van het nieuwe (jaar).

Van harte welkom voor een nieuwe geboorte, 

Anke

 

 

 

 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€100, incl. dranken en versnaperingen

 

Alle datums


  • zaterdag 18 december 2021 14:30 - 19:00

Powered by iCagenda