Introductiedag voor de opleiding: HET NIEUWE OPSTELLEN

Opleiding Familieopstellen
beyond-3265854_1920
Datum: zondag 12 december 2021 10:00 - 17:30

Locatie: Lokatie: 't Lichthuys, St. Annaweg 10 5684 NM Best Tel: 00316 28782613

VOLZET - er komt binnenkort nog een introductiemeeting via zoom. Je kan per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je hiervoor interesse hebt. 

BESTE LEZER,

Op deze dag is iedereen welkom, ook diegenen die niet een opleiding met het NIEUWE OPSTELLEN volgen. Je kan op die dag een persoonlijk thema inbrengen of een vraag over je bedrijf of de organisatie waar je werkt of over je beroep. 

Voor de opleiding richten wij ons tot heel diverse groepen zoals coaches, zorgverleners, managers, leraars, therapeuten, artsen,...en mensen die gewoon Het Nieuwe Opstellen willen ervaren. 

Jullie maken kennis met deze andere benadering van opstellen die de inzichten en de aangewende filosofie van de tien laatste jaren van het actieve leven van Bert Hellinger in zich draagt. 

Meer en meer komt het besef dat wij universele wezens zijn die zowat alles kunnen waarnemen in zover wij daarvoor open staan.  Als opleider leid ik op die dag opstellingen en ervaar je de systemische wetten en dynamieken in demonstraties. Je ervaart hoe verstoorde en verwarrende bindingen zich wenden naar warmhartige hechtingen en een nieuwe vrijheid. De plek en de houding van de hulpverlener komt hier ook aan bod. 

Daarnaast begeleiden studenten die de opleiding genoten opstellingen en geven demonstraties. Zo krijg je een beeld van hun vaardigheden na 36 opleidingsdagen en minstens 12 intervisiebijeenkomsten in kleinere groepen verspreid over 2 jaar.

Hoe meer je jou verdiept in dit werk en hoe meer je de inzichten van Het Nieuwe Opstellen verinnerlijkt, hoe stiller en bewuster je wordt. In je begeleiding voel je de kracht van de eenheid in jou en kan je met minimale en met een door een andere kracht gestuurde interventies enorm veel potentieel vrijmaken. Alleen al je totale aanwezigheid doet een beweging ontstaan die veel mensen doet bewegen naar een natuurlijke orde die wij niet hoeven te weten maar wel innerlijk waarnemen. 

Dat Het Nieuwe Opstellen ons op fysiek, geestelijk en zielsniveau doet overstijgen merk ik in het dagelijkse leven met een toenemend bewustzijn, waarnemingsvermogen en vertrouwen. 

Voor wie aan de introductiedag deelneemt en zich aanmeldt voor de opleiding worden de kosten van dit weekend in mindering gebracht. 

Aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

START 10u. -  EINDE 17u à 17u30 

 

Telefoon
+31 6 22 69 30 38
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€75, incl. gezonde versnaperingen en warme dranken
Adres
St. Annaweg 10 5684 NM Best

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 12 december 2021 10:00 - 17:30

Powered by iCagenda