MODULE 6.1 GROEP 3: DE KUNST VAN HET HELPEN

Opleiding Familieopstellen
0
Module_6_1920
Datum: vrijdag 3 mei 2024 10:00 - zondag 5 mei 2024 17:30

Locatie: DEN DOMP, KERKSTRAAT 26, 5076 AW HAAREN

MODULE 6.1 3e groep

De aangewende filosofie, het eigen maken van de inzichten over de verschillende GEWETENS van Bert Hellinger en de toepassing van de Orden van de Liefde in het kader van Het Nieuwe Opstellen, zijn de basis voor de opleiding.

Op zaterdag kan je jou aanmelden voor een opstelling zonder dat jij de opleiding moet volgen. Ook als paar kan dat (beiden aanwezig). De kostprijs bedraagt 100€/pp. voor de hele dag. 

Je aanmelding kan je richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aangewende filosofie en zijn inzichten over de verschillende GEWETENS van Bert Hellinger en de internalisering ervan zijn de basis van deze opleiding.

Op zaterdag 17 december kan je jou aanmelden voor een opstelling aanmelden zonder dat jij de opleiding moet volgen. Ook als paar kan dat (beiden aanwezig). Voor informatie klik HIER

Module 6: Het Nieuwe Opstellen en Het beroep en het ondernemen – de orden van het helpen

Op zaterdag 19 november kunnen externen deelnemen die hun eigen thema inbrengen/ 100€ voor deelname aan de volledige dag. 

Opstellingen van thema’s in ondernemingen, organisaties, of jouw eigen zaak, jouw beroep, zijn een zegen voor iedereen. Zij brengen een stuwkracht van leven. Daarnaast besparen zij en leveren zij  tegelijkertijd veel energie. Je ondervindt onmiddellijk wat moet ondernomen worden om jouw eigen beroep, onderneming op het juiste spoor te brengen. Welke krachten jij hierbij nodig hebt. Wat geld voor jou betekent, kortom dit is als afsluiter van de opleiding is een heerlijk levendig en interessant  blok dat heel wat nieuwe poorten opent. 

Wij allen wensen succes, voldoening, respect en erkenning in wat wij doen en ondernemen. De vragen die wij ons kunnen stellen zijn:  ‘Wensen wij meer succes of mag alles bij het oude blijven? Zijn we in vrede met onze prestatie? Wat is onze verhouding tot geld? Voelen we ons op onze juiste plaats in ons beroep? Voelen we ons in harmonie en in balans met onze bijdrage? Is ons hart erbij? Wat wil onze ziel van ons in de relatie tot ons beroep of onze onderneming? Staan we voor een nieuwe beroepsoriëntering? Wat is de rol van het familiegeweten ten opzichte van ons beroep, de roeping?’… Daarnaast geven we aandacht aan: - de orden van het helpen volgens Bert Hellinger - helpen en begeleiden zonder burn-out - opstellingen in sociale systemen, zoals het werk, scholen, homes, diverse instellingen, verenigingen - het werken met deze thema’s in individueel werk met cliënten. 

 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€375/blok
Adres
KERKSTRAAT 26, 5076 AW HAAREN

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vrijdag 3 mei 2024 10:00 tot zondag 5 mei 2024 17:30

Powered by iCagenda