WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN: STERKE VERBINDINGEN BRENGEN VRIJHEID

Bewust Zijn
3
heart-3147976_1920
Datum: zaterdag 8 oktober 2022 14:00 - 19:00

Locatie: Bewustzijnshuis, Kernemelkstraat 148 B-[9112] Sinaai

STERKE VERBINDINGEN BRENGEN VRIJHEID

In het afgelopen opleidingsblok waarbij een dagworkshop familieopstellingen werd gegeven, zei ik tegen een vraagstelster en aan de deelnemers: 'Je moeder is alles voor jou!' En ik vervolgde: 'Dit is 100% zo!' Zij keek mij verbaasd aan en toen volgde de opstelling.  De afstand tussen moeder en dochter was groot. Op het einde van de woordenloze opstelling vonden, na de geziene beweging die ooit de scheiding tot stand bracht, moeder en dochter elkaar in een warme en liefdevolle verbinding. 

Wat betekent mijn uitspraak? De moeder staat voor het leven. Voelen wij ons innerlijk 100% met haar verbonden dan stroomt de vrije energie in ons en uit zich in elke vormgeving van ons leven. 

In onze relaties kunnen wij verbonden zijn met pijn, angst, verdriet, woede, onmacht, eenzaamheid. Ook dat is liefde maar zij werkt niet. Zo houden wij  onbewust lastige verstrikkingen en patronen in stand. Het goede is wij kunnen ze transformeren waardoor er  levensvreugde en het gevoel van vertrouwen in ons komt. 

Wat is anders bij het Nieuwe Opstellen:

Met Het Nieuwe Opstellen overschrijden wij onze voorstellingen van ons geweten dat bepaalt wat goed of kwaad is, juist of verkeerd, schuld of onschuld, recht of onrecht.  Deze beelden versperren bewust of onbewust onze blik op dieper liggende ordenen van de liefde. Met Het Nieuwe Opstellen overstijgen wij de wanorde bepaald door ons geweten en ervaar je dat alles zinvol met elkaar verbonden is. Zo ontvouwt zich wat er bij jou moet gezien en erkend worden. Je wordt tot in het diepste van je kern geraakt.

En je ervaart een niet te vatten natuurlijke orde die in alles werkt. 

 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€100
Adres
Kernemelkstraat 148, Sinaai

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 8 oktober 2022 14:00 - 19:00

Powered by iCagenda