INTRODUCTIEDAG HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN

Opleiding Familieopstellen
2
solar-flare-67532_1920
Datum: zaterdag 28 januari 2023 10:00 - 17:30

Locatie: DEN DOMP, KERKSTRAAT 26, 5076 AW HAAREN

BESTE LEZER,

Op deze INTRODUCTIEDAG is iedereen welkom, ook diegenen die niet een opleiding met het NIEUWE OPSTELLEN volgen. Je kan op die dagen een persoonlijk thema inbrengen of een vraag over je bedrijf of de organisatie waar je werkt of over je beroep. 

Voor de opleiding richten wij ons tot heel diverse groepen zoals coaches, zorgverleners, managers, leraars, therapeuten, artsen,...en mensen die gewoon Het Nieuwe Opstellen willen ervaren. 

Op deze dag maken jullie kennis met deze andere benadering van opstellen die de inzichten en de aangewende filosofie van de 10 laatste jaren van Bert Hellinger in zich draagt. 

Meer en meer komt het besef dat wij universele wezens zijn die zowat alles kunnen waarnemen in zover wij daarvoor open staan. 

Op de introductiedag maak je kennis met Odilon als opleider en met de docenten Albert Cras, Daniëlle Burgmans en Lieve Michels die de opleiding mee leiden en vormgeven zodat je echt het gevoel hebt het maximum uit de opleiding te halen.

Op die dag ervaar hoe verstoorde en verwarrende bindingen zich wenden naar warmhartige hechtingen en een nieuwe vrijheid. De plek en de houding van de hulpverlener komt hier ook aan bod. 

Hoe meer je jou verdiept in dit werk en hoe meer je de inzichten van Het Nieuwe Opstellen verinnerlijkt, hoe stiller en bewuster je wordt. In je begeleiding voel je de kracht van de eenheid in jou en WORDT je GELEID door een GROTERE kracht. Alleen al je GECENTREERDE aanwezigheid doet een beweging ontstaan naar een natuurlijke orde die wij niet hoeven TE BEGRIJPEN maar wel innerlijk waarnemen. 

Dat Het Nieuwe Opstellen ons op fysiek, geestelijk en zielsniveau doet overstijgen, merk ik in het dagelijkse leven met een toenemend bewustzijn, waarnemingsvermogen en vertrouwen.

Wie aan de introductiedag deelneemt en zich daarna aanmeldt voor de opleiding worden de kosten van de introductiedag in mindering gebracht! 

Aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

START 10u. -  EINDE 17u à 17u30 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
Slechts €75
Adres
DEN DOMP, KERKSTRAAT 26, 5076 AW HAAREN

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 28 januari 2023 10:00 - 17:30

Powered by iCagenda