REMEMBER

Bewust Zijn
3
remember_love-1445269_640
Datum: zondag 26 maart 2023 10:00 - 17:00

Locatie: Bewustzijnshuis, Kernemelkstraat 148 - 9112 Sinaai

REMEMBER

Stel dat jij je zou kunnen herinneren aan je babytijd. Stel dat in jouw cellen nog veel vroegere herinneringen zijn opgeslaan. Wat roepen deze voorstellingen op in jou? Wat word je gewaar in jouw lichaam of in jouw emoties?

Wij zijn bewuste en voelende wezens vanaf ons prilste begin. Alles dat wij beleven als embryo of foetus nemen wij mee als informatie doorheen onze groei. Die informatie wordt opgeslaan in onze cellen, in het water waaruit wij bestaan en in een collectief en individueel energetisch veld. 

Wij beleven vreugde, angsten, relaties, moed, dood en levenskracht. Wij vormen overtuigingen hoe het leven voelt en wat wij mogen verwachten van de wereld.

Wat is de onderstroming van jouw huidig levensgevoel?

Voelt het goed om je hart te openen? Of is het veiliger om je hart af te sluiten? Volg jij nieuwsgierig nieuwe uitdagingen of is de angst voor het onbekende te groot? Voel jij je welkom? Of is er een existentiële angst er niet bij te horen?

Verdere thema’s die vaak verbonden zijn met pre- en perinatale levenservaringen:

Zich alleen voelen, zich in de steek gelaten voelen; angst om verlaten te worden; gezien willen worden, zich onzichtbaar maken; behoeftes onderdrukken, een permanent gevoel van ‘niet genoeg’; doorzetten, competietie-angsten; er mogen zijn, existentiële angsten, zich welgekomen of afgewezen voelen; een gevoel van verkeerd zijn, schaamte; zich bedreigd voelen; fysieke pijn, ziektes.

Zachtheid. Vertraging. Omkadering. 

Dit is de rode draad doorheen deze PPN TI workshop.  

“I will be gentle with myself,

and I will hold myself like a newborn baby child

I will be tender with my heart,

and I will hold my heart like a newborn baby child

I will only go as fast as the slowest part of me feels safe to go

I will be easy on myself,

and I’ll love myself like a newborn baby child”

[…]

Liedtekst Karen Drucker

 

Er zijn max. 6 deelnemers. Wij volgen de energie en de tempo van de kleine baby in jou. Wat heeft zij/hij nodig?  Wat wil hij/zij vertellen? Oefeningen in de groep scheppen verbinding, bij individuele processen werkt de groep als dragende kracht. Jij doorvoelt  jouw persoonlijke waarheid van je prilste begin. Bewegingen die tot nu toe bevroren waren, voltooien zich. Er komt een diepe rust.

Deelrondes helpen om de ervaringen uit een oefening, regressie of opstelling te integreren. Jij creeërt een visie van nieuwe potentiëlen in jouw leven NU.

Van harte welkom,

Anke

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€130, inkl. thee, koffie, water, versnaperingen doorheen de dag en soep voor de lunch

 

Alle datums


  • zondag 26 maart 2023 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda