Module 6: OPLEIDING HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN

Opleiding Familieopstellen
money-2696219_640
Datum: zaterdag 7 mei 2022 10:00

Locatie: Den Domp, Kerkstraat 26, 5076 AW Haaren

Wie aan de opleiding wil deelnemen, kan in elk blok van de opleiding in te stromen, of  juist enkel deze themagebonden module van de opleiding volgen. 

Externen kunnen op zaterdag hun thema inbrengen.

Module 6: Het Nieuwe Opstellen

Het beroep en het ondernemen – de orden van het helpen

Op zaterdag 21 augustus kunnen externen deelnemen die hun eigen thema inbrengen/ 100€ voor deelname aan de volledige dag. 

Opstellingen van thema’s in ondernemingen, organisaties, of jouw eigen zaak, jouw beroep, zijn een zegen voor iedereen. Zij brengen een stuwkracht van leven. Daarnaast besparen zij en leveren zij  tegelijkertijd veel energie. Je ondervindt onmiddellijk wat moet ondernomen worden om jouw eigen beroep, onderneming op het juiste spoor te brengen. Welke krachten jij hierbij nodig hebt. Wat geld voor jou betekent, kortom dit is als afsluiter van de opleiding is een heerlijk levendig en interessant  blok dat heel wat nieuwe poorten opent. 

Wij allen wensen succes, voldoening, respect en erkenning in wat wij doen en ondernemen. De vragen die wij ons kunnen stellen zijn:  ‘Wensen wij meer succes of mag alles bij het oude blijven? Zijn we in vrede met onze prestatie? Wat is onze verhouding tot geld? Voelen we ons op onze juiste plaats in ons beroep? Voelen we ons in harmonie en in balans met onze bijdrage? Is ons hart erbij? Wat wil onze ziel van ons in de relatie tot ons beroep of onze onderneming? Staan we voor een nieuwe beroepsoriëntering? Wat is de rol van het familiegeweten ten opzichte van ons beroep, de roeping?’… Daarnaast geven we aandacht aan: - de orden van het helpen volgens Bert Hellinger - helpen en begeleiden zonder burn-out - opstellingen in sociale systemen, zoals het werk, scholen, homes, diverse instellingen, verenigingen - het werken met deze thema’s in individueel werk met cliënten. 

 

 

Telefoon
+31 6 22 69 30 38
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€375, externen op zaterdag €100
Adres
Den Domp, Kerkstraat 26, 5076 AW Haaren Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 18 november 2022 10:00
  • zaterdag 19 november 2022 10:00
  • zondag 20 november 2022 10:00

Powered by iCagenda