MODULE 2: Bert Hellinger: OPLEIDING IN HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN

Opleiding Familieopstellen
beyond-3265854_1920
Datum: vrijdag 15 oktober 2021 10:00

Locatie: Gemeenschapshuis Den Domp Kerkstraat 26 5076 AW Haaren

Accreditatie KTNO 

Instromen in de opleiding is mogelijk, vraag hier naar de informatie.

De verbinding met de energie en de kracht van het pure zijn, is een wezenlijk deel van de opleiding.

MODULE 2: Vader, Moeder en kind - DE HERKOMSTFAMILIE

Op zaterdag kunnen externen aan deze opleidingsdag deelnemen en hun eigen thema inbrengen. 

 

In deze module ervaren wij dat het nemen van de ouders de basisvoorwaarde is voor een gezond, vruchtbaar, heilzaam en vertrouwensvol leven. Het kan soms een lange weg zijn daarnaar toe. 

Hier ontmoeten wij twee bewegingen: “wat houdt ons tegen om naar de ouders en daarmee naar het volle leven te bewegen?” en, “hoe laten wij de overgenomen verantwoording bij onze ouders en nemen wij onze eigen verantwoording voor ons handelen, onze gedachten en onze gevoelens?” Welke dynamieken werken hier die ons doen terugtrekken van het volle leven en hoe nemen wij zowel de kracht van de liefde als de vernietigende krachten in ons potentieel op?

Met de heenbeweging naar de moeder en de vader nemen we van de ouders alles in zijn volheid. Deze verzoening en achting reikt voorbij de ouders naar de kracht van het volle leven. Wat laten wij bij de ouders en hoe komen wij in liefdevolle verbinding van hun vrij.

De ontmoeting met onze ouders is dikwijls verbonden met onbewuste innerlijke kinderbeelden die meer of minder pijnlijk zijn. Door bewust onze persoonlijkheidsaspecten naar buiten te brengen, ze bewust aan te kijken en toe te stemmen, openen we een weg naar andere en nieuwe ervaringen.

De vrede met de eigen ouders, brengt ons naar een andere en vruchtbare omgang met de eigen familie en anderen. Wat kunnen ouders doen als zij merken dat hun kinderen het moeilijk hebben, wat wil daar gezien worden? Wat dragen wij van onze ouders en geven dit door aan onze kinderen? Wat dragen en hoe zorgen onze kinderen voor ons en hoe komen wij vrij uit deze verstrikkingen? Hoe komen wij door de generaties heen in een gelatener en vrijere liefde? Wat staat tussen de verbinding van moeder en kind, vader en kind? Hoe vindt elkeen zijn rechtmatige plaats?...

Voor toekomstige en actieve opstellers is het een must dat zij de eigen ouders present hebben in hun lichaam en ziel, zo kunnen zij anderen het best dienen en helpen.

De inschrijvingen voor de opleiding lopen via:

Anke Nollen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Telefoon: +31 6 22 69 30 38

Inhoudelijke informatie, Odilon Mets, telefoon: +32 499 75 32 35, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Telefoon
+31 6 22 69 30 38
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€375 per blok, externen op zaterdag €120
Adres
Gemeenschapshuis Den Domp, Kerkstraat 26 5076 AW Haaren

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 18 maart 2022 10:00
  • zaterdag 19 maart 2022 10:00
  • zondag 20 maart 2022 10:00

Powered by iCagenda