MODULE 4: HET NIEUWE OPSTELLEN: Filosofie, Oefenen en Praktijk

Opleiding Familieopstellen
family-constellations
Datum: zondag 11 september 2022 10:00

Locatie: Gemeenschapshuis Den Domp, AW 5076 HAAREN, Kerkstraat 26

Op zaterdag kunnen externen deelnemen, er wordt bepaald hoeveel externe personen de cursisten junnen meebrengen aan dit oefenblok.  

Module 4:

Oefenen van het opstellen in individueel werk en met groepen

We oefenen met zelf opstellingen te leiden in kleine groepen, individueel en met de grote groep.

Externe deelnemers kunnen zich aanmelden voor een opstelling op zaterdag.

We oefenen door demonstratieopstellingen: de orden van de liefde in de herkomstfamilie - in het huidige systeem - het erbij horen - de rangorde, de balans van geven en nemen. 

Welke is onze juiste plaats in het herkomst systeem alsook in het huidige systeem? Op onze juiste plaats hebben we de meeste kracht en blijven we in de liefde. 

Opstellingen hebben de kracht ons naar het werkelijke weten te brengen en onze vroegere misleidende overtuigingen om te buigen.

Onze juiste plaats opent een andere realiteit, zij brengt in ons orde op ziels- fysiek- en geestelijk niveau. We landen letterlijk en figuurlijk meer op de aarde. Deze revolutionaire ommekeer in de realiteit brengt ons een nieuwe oriëntering in het leven.

Het gaat hier niet enkel om een juiste plaats er is meer...door het in zich opnemen van onze ouders en voorouders en uiteindelijk het hele familiesysteem, voelen wij meer en meer de pure kracht van alle leven in ons.  

Het Nieuwe Opstellen is anders het is opstellen vanuit het eenheidsgevoel en waarneming waarbij de deelnemers, de representanten en de opsteller worden meegenomen door een andere kracht, buiten tijd en ruimte, die alles verbindt. Deze dimensie kent geen onderscheid, geen schuld of onschuld, geen goed of kwaad, geen juist of verkeerd. Allen en alles zijn gelijkwaardig daar.

De deelnemers die al opstellen kunnen supervisievragen inbrengen.

Hier werken we met het 'Nieuwe Familieopstellen', waarbij we dieper ingaan op de filosofie die achter het opstellen van BERT HELLINGER werkzaam is. Wat is hier de basishouding, hoe groeien wij ernaar toe? De waarneming en de overgave scholen, onze angst en onze realiteit onder ogen zien, en verder gaan in een wijdere diepte. 

Lees de tekst met de uitgebreide informatie die de weerspiegeling van de opleiding weergeeft.

 

 

Telefoon
+31 622 69 30 38
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€375 voor de drie dagen
Adres
Bewustzijnshuis, Kernemelkstraat 148, 9112 Sinaai

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 9 september 2022 10:00
  • zaterdag 10 september 2022 10:00
  • zondag 11 september 2022 10:00

Powered by iCagenda