WORKSHOP: HELING IN RELATIES

Training Familieopstellen
koppel
Datum: zondag 26 maart 2023 14:00 - 19:00

Locatie: Het Zonnehuis, Stationsstraat 67, 3840 Borgloon

HELING IN RELATIES

MET HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN 

De relatie tussen man en vrouw is de meest verrijkende en de meest uitdagende relatie.

Vele ons niet bewuste krachten werken hier. Niet enkel hetgeen wij meekregen en herhalen uit de herkomstfamilie spelen in onze huidige relatie een rol. Vele dynamieken maken dat de partnerrelatie en andere relaties een bijzondere uitdaging zijn. 

En wat is de invloed van onze partnerrelatie op onze kinderen? Zijn wij, en zij, vrij? Of voelen wij, en zij, zich belast? 

Vragen die we kunnen stellen zijn Hoe kijk ik als vrouw naar mijn man, hoe kijk ik als man naar mijn vrouw? Welke oude beelden en verstrikkingen werken hier nog? Welke krachten en energieën van vorige partners werken nog in de huidige relatie? Hoe groeien wij door en met onze partner?  Hoe vinden wij de balans tussen het eigen leven en het gedeelde leven? Hoe gaan we om met wat er achter de niet ingevulde verlangens schuilt in de partnerrelatie zoals kinderwens, seksualiteit, vertrouwen…? Hoe gaan we om met verlies, miskraam, abortus, scheiding of dood van een partner…? Hoe functionneert een evenwichtige balans van geven en nemen in de partnerrelatie? Hoe respectvol gaan we om met onze partner en met onze relatie, betalen wij nog of wreken wij nog partners van voorouders die al lang overleden zijn? Wat sterkt relatievormen zoals patchworkfamilies, partnerrelaties van hetzelfde geslacht met of zonder kinderen...? 

Voor alleenstaanden en hun familie, wat sterkt hun in het leven?

Met Familieopstellingen krijgen wij bewust een helder zicht op onze vroegere en onze huidige bindingen. 

Ook als een deelnemer zonder een eigen opstelling en als oplettende waarnemer of als representant, kan jij in elke opstelling verbanden leggen met jouw situatie en conclusies trekken die je leven positief veranderen.

Er is niets te verliezen, alleen veel te winnen.

 

 

Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€100/ inbegrepen dranken en versnaperingen
Adres
Stationsstraat 67, 3840 Borgloon België

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 26 maart 2023 14:00 - 19:00

Powered by iCagenda