LOST TWIN: DE ALLEEN GEBOREN TWEELING, MEERLING

Bewust Zijn
 Registratie gesloten
 
2
twin_fern_deer-tongue-5133721_640
Datum: zaterdag 11 september 2021 10:00 - zondag 12 september 2021 17:00

Locatie: 9111 BELSELE, Kouterstraat

 

ALLEEN GEBOREN? DE HERVERBINDING MET DE TWEELING (MEERLINGEN)

In deze tweedaagse workshop benaderen wij het trauma LOST TWIN met OPSTELLINGEN en PPN* ervaringen (*pre- en perinataal).

Soms wordt er in de echo een tweede embryo gezien ... en later is hij/zij er niet meer.  Recent onderzoek toont echter dat tweelingen en meerlingen al veel vroeger aanwezig zijn. Zij nemen vroeg een andere weg. Een afscheid of verlies, nog voor de zichtbaarheid op een echo, is evenzo reëel en heeft evenveel invloed als een latere afscheid.

De herinnering eraan is in de levende tweeling opgeslaan en stuurt op veel manieren ons leven.

SYMPTOMEN: Dikwijls zoeken wij de tweeling in elke relatie - en zijn na een tijdje ontgoocheld dat de andere de verwachtingen niet vervuld. Of omgekeerd, wij doen alles alleen vanuit de levensovertuiging dat het zo moet.

Het grote verlangen naar iemand dichtbij, zoals de tweeling vroeger, strijdt met de angst alweer verlaten te worden of de andere weg te jagen. Verlatingsangst, schuldgevoelens, onstilbare verlangens zijn enkele mogelijke symptomen van een tweelingsverlies.

INTEGRATIE: VAN VERLIES NAAR VERBONDENHEID

In de erkenning  van deze vroege ervaringen ligt de bron voor het terugvinden van de tweeling. Samen kijken wij wat er verandert nu je tweeling of meerling terug bij jou is, in je hart, lichaam en ziel. Wij werken o.a. met Het Nieuwe Opstellen en PPN*ervaringen, de prachtige natuur geeft een nieuwe dimensie aan je ervaringen. 

LOCATIE: Een mooi parkachtig terrain, zonnig en omgeven van oude bomen, in BELSELE nabij het station van Sinaai. (Bij té slecht weer vindt de workshop plaats in BEWUSTZIJNSHUIS, Sinaai.)

OVERNACHTING: Wie wil, kan er een tent opslaan. In de buurt zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden: www.bbbelgie.be, https://www.deperenboom.com https://www.fruithoftack.be/kamers-prijzen/

Hartelijke groeten,

Odilon en Anke

Voor meer informatie over het Vanishing Twin Syndrome volg deze beide links:

Alleen geboren tweeling, en Trauma integratie.

 

 

 

 

 

 

 

Telefoon
+32 499 75 32 35
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
€260 voor de TWEE dagen, 20€ voor een lichte vegetarische lunch (optioneel)
Adres
9111,BELSELE, Kouterstraat

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van zaterdag 11 september 2021 10:00 tot zondag 12 september 2021 17:00
  • zaterdag 11 september 2021 10:00
  • zondag 12 september 2021 10:00

Powered by iCagenda