Module 5: Opleiding Familieopstellen

Opleiding Familieopstellen
Datum: vrijdag 18 oktober 2019 10:00 - zondag 20 oktober 2019 17:00

Locatie: Praktijk voor Hapto- & Journeytherapie

Je kan NU aan de opleiding deelnemen, het is mogelijk in elk blok van de opleiding in te stromen, of  juist enkel deze themagebonden module van de opleiding volgen. Doorheen ALLE blokken wordt de Cosmic Power® geïntegreerd, het werken en verbinden met de oerkracht van alle zijn is een wezenlijk deel van de opleiding.

 

Module 5: Anke Hornbüssel participeert mee als gastdocent

Ziekten – Angsten – Traumata - Het pre- en perinatale veld – vorige levens

Ons ‘zijn’ wordt beleefd door een onbekende geestelijke kracht, daarnaast werken niet zichtbare krachten in ons o.a. agressie, verdoken verdriet, pijn, angst, stress….  Ziekte is een verstoring in het lichaam en/of de geest en kan niet gescheiden worden van systemische velden en de persoonlijke geschiedenis. Zij is verbonden met informatie waarmee de ziel van de zieke in resonantie is en wat uit het evenwicht is. We stellen ons de vragen: ‘Wat tonen ons symptomen als boodschappers van liefde uit het (familie)systeem en uit de persoonlijke geschiedenis en hoe kunnen wij bewegen naar een meer alomvattende gezondheid? Hoe gaan wij om met een zwaar lot en kunnen wij daar de vrede vinden? 

Hoe reageert de omgeving op een zieke en kan zij daartoe bijdragen? Wat is de drijfveer en de energie van de helpers en de hulpverlening?... 

Gezondheid is een universeel goed en is voor iedereen beschikbaar, de ‘gezondheid’ wenst dat alle mensen zich daartoe bewegen.

Traumata en heftige angsten, kunnen we eveneens niet scheiden van onze systemische bindingen, dikwijls treden ook trauma’s op uit het pre- en perinatale & het preconceptuele veld. Voor bepaalde opstellers zijn twee- en meerlingverlies bekend, doch deze voornoemde velden omvatten veel meer dan dat en zijn voor opstellers onbekend. In deze module maken we er kennis mee. 

Bij bepaalde verstoringen ervaren wij dat die uit een niet definieerbare tijd en ruimte komen, dit kan bijvoorbeeld uit een vorig leven komen, wij focussen ons hierbij op wat de opstelling in ons beweegt en transformeert. 

Cosmic Power® oefenen en aanwenden, geeft een richting naar meer zelfliefde en zelfbewustzijn, zodat we meer meester en bewust worden van onze gedachten, gevoelens, ons lichaam en onze geest.

Hier werken we met het 'Nieuwe Familieopstellen', waarbij we dieper ingaan op de filosofie die achter het opstellen van BERT HELLINGER werkzaam is. Wat is hier de basishouding, hoe groeien wij ernaar toe? De waarneming en de overgave scholen, onze angst onze realiteit onder ogen zien, en verder gaan in een wijdere diepte. 

Lees de brochure met de uitgebreide informatie die de weerspiegeling van de opleiding weergeeft.

 

 

Telefoon
+31 499 379 116
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
375
Adres
Batalaan 18 5684 ZL Best

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vrijdag 18 oktober 2019 10:00 tot zondag 20 oktober 2019 17:00

Powered by iCagenda