Module 6: Opleiding Familieopstellen

Opleiding Familieopstellen
Datum: vrijdag 13 december 2019 10:00 - zondag 15 december 2019 17:00

Je kan NU aan de opleiding deelnemen, het is mogelijk in elk blok van de opleiding in te stromen, of  juist enkel deze themagebonden module van de opleiding volgen. Doorheen ALLE blokken wordt de Cosmic Power® geïntegreerd, het werken en verbinden met de oerkracht van alle zijn is een wezenlijk deel van de opleiding.

 

Het beroep en het ondernemen - De orden van het helpen

Met ons beroep brengen we een bijdrage aan de wereld. Wij wensen voldoening, respect en erkenning in wat wij doen en ondernemen. De vragen die wij ons kunnen stellen zijn:  ‘Wensen wij meer succes of mag alles bij het oude blijven? Staan we in dienst als aangestelde, zelfstandige, ondernemer…? Zijn we in vrede met onze prestatie? Voelen we ons op onze juiste plaats in ons beroep? Voelen we ons in harmonie en in balans met onze bijdrage? Is ons hart erbij? Wat wil onze ziel van ons in de relatie tot ons beroep of onze onderneming? Staan we voor een nieuwe beroepsoriëntering? Wat is de rol van het familiegeweten ten opzichte van ons beroep, de roeping?’…

 

Daarnaast geven we aandacht aan: - de orden van het helpen volgens Bert Hellinger - helpen en begeleiden zonder burn-out - opstellingen in sociale systemen, zoals het werk, scholen, homes, diverse instellingen, verenigingen - het werken met deze thema’s in individueel werk met cliënten.

Hier werken we met het 'Nieuwe Familieopstellen', waarbij we dieper ingaan op de filosofie die achter het opstellen van BERT HELLINGER werkzaam is. Wat is hier de basishouding, hoe groeien wij ernaar toe? De waarneming en de overgave scholen, onze angst onze realiteit onder ogen zien, en verder gaan in een wijdere diepte. 

Lees de brochure met de uitgebreide informatie die de weerspiegeling van de opleiding weergeeft.

 

 

Adres
Batalaan 18, Best Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vrijdag 13 december 2019 10:00 tot zondag 15 december 2019 17:00

Powered by iCagenda