ervaringsgerichte workshop rond de eigen prenatale ervaringen; thema wordt nog aangekondigd

Bewust Zijn
Datum: zondag 26 mei 2019 10:00 - 17:00

Locatie: bewustzijnshuis

Prenatale ervaringen

ervaringsgerichte workshop rond prenatale ervaringen; thema wordt nog aangekondigd

 

Tijdens de negen maand in de buik van onze moeder (en zelf vóór de conceptie) maken heel wat mee. We groeien, zijn afhankelijk van van het welzijn van onze moeder en vader, fysiek en emotioneel. We ervaren hun stress als ook hun ontspanning en vreugde. We ontwikkelen overtuigingen en strategieën voor ons leven na de geboorte, als kind, jongere en volwassene. We doen eerste ervaringen met afscheid, ontmoeting, verbinding en transformatie op. We leren vertrouwen of wantrouwen, leren dat we op onze omgeving al da niet kunnen rekenen. We ervaren vreugde, angst, harmonie, terreur, ontgoocheling en verbinding en liefde kennen.

In deze workshop worden één of twee belangrijke fases van toen uitvergroot (thema wordt nog aangekondigt). Via meditatie, oefeningen in kleine groepjes en de hele groep, door middel van zelfwaarnemingsoefeningen en demonstratieopstellingen kunnen we onze ervaringen van toen benaderen. We zijn getuige van onze eigen prilste geschiedenis als ook van de andere deelnemers. Hierdoor ontwikkelen we compassie met ons voorgeboortelijke IK, integreren wat ooit afgesplitst werd en worden completer. We verwerven inzichten hoe we, nu, zelf voor ons welzijn en ontwikkeling kunnen zorgen, hoe we zonder angst in contact en relatie kunnen zijn.

 

Telefoon
+32 499 32 55 06
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
100,00 Euro thee, koffie, water en kleine versnaperingen incl.; 's middags is er een soep voorzien, voor de rest breng je zelf een lunchpakket mee

 

Alle datums


  • zondag 26 mei 2019 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda