Wat stuurt de gezonde liefde tussen ouders en kinderen, alle ouders zijn goed alle kinderen zijn goed

Bewust Zijn
158898190
Datum: woensdag 27 maart 2019 19:00 - 21:30

Locatie: Shamballa

Moeilijkheden die tussen ouders en kinderen optreden, spelen zich niet af op het persoonlijke vlak ook al lijkt het voor ons zo.

Ouders en kinderen zijn deel van een veel grotere ziel. Alle leden van het familiesysteem, de levenden en de doden, werken als een energetisch veld op elkaar, net zoals de eigen biografieën en mogelijke ervaringen uit vroegere levens.

Vele ouders zijn van mening dat indien zij genoeg van hun kind houden, alles goed gaat met kind. Hoe sterk die liefde ook is, zij is ontoereikend. Daarachter werkt de idee dat deze liefde macht heeft, zij toont dikwijls ook de onmacht zowel die van de ouders als van de kinderen. Bijvoorbeeld als het kind bijzonder gaat gedragen. 

Als de ouders en de kinderen zich invoegen in de stroom van het leven op hun  unieke plaats, volgen zij de natuurlijke orde en stroomt de liefde van het verleden naar de toekomst. 

In deze lezing wordt op een aanschouwelijke manier getoond welke krachten hier sturen. De krachten die de verbinding tussen ouders en kinderen belasten en de kracht die de verbinding tussen ouders en kinderen doet slagen. (Met kinderen worden ook wij volwassenen bedoeld).

Deze verbindingen reiken verder dan deze onderlinge relaties, zij hebben een effect op al onze relaties, onze gezondheid, ons beroep, kortom het gevoel van een algemeen welzijn.

 

Telefoon
+32 474 748 704
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijs
20 euro, 17 euro per twee of meer
Adres
Shamballa, Ten Bosse 78, 9800 Deinze

 

Kaart


 

Alle datums


  • woensdag 27 maart 2019 19:00 - 21:30

Powered by iCagenda