Original Hellinger® Familienstellen
Pre- en perinatale trauma integratie



Odilon Mets & Anke Hornbüssel

Privacy verklaring

Privacy policy

Door het bezoeken van onze website laat je gegevens achter bij BEWUSTZIJNSHUIS, die wij kunnen gebruiken. In deze privacy policy maken we duidelijk hoe wij hier mee omgaan, wat we met deze gegevens doen en waarom.

Waarvoor worden jouw data benut?

Een deel van de data wordt verworven om een foutenvrije website te verzorgen. Op de website van BEWUSTZIJNSHUIS worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BEWUSTZIJNSHUIS gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics & Facebook-pixel

BEWUSTZIJNSHUIS maakt gebruik van Google Analytics en Facebook-pixel om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken, hoe effectief de Adwords- en Facebook-advertenties van BEWUSTZIJNSHUIS zijn en omwille van (re)marketingdoelstellingen. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google en Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google en Facebook voor meer informatie.

Google en Facebook kunnen deze informatie aan derden verschaffen indien ze hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens hen verwerken. BEWUSTZIJNSHUIS heeft hier geen invloed op en heeft geen toestemming gegeven om via BEWUSTZIJNSHUIS verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten.

Data beveiliging

De houder van deze website neemt de beveiliging van uw data zeer ernstig. We behandelen uw persoonlijke data vertrouwelijk en volgens de wettelijke data- beveiligingsvoorschriften. Als u deze website bezoekt worden verschillende persoonlijke data verworven. Met die data kunt u persoonlijk geïdentificeerd worden. Deze data beveiligingsverklaring deelt mee welke data wij verwerven en waarvoor wij ze benutten. Ze verklaart ook hoe en voor welk doel de data gebruikt worden.

De persoonsgegevens die verwerkt worden door BEWUSTZIJNSHUIS, zijn gegevens doordat je gebruik maakt van de diensten van BEWUSTZIJNSHUIS, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BEWUSTZIJNSHUIS verstrekt. BEWUSTZIJNSHUIS kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Jouw voor- en achternaam

- Jouw telefoonnummer

- Jouw e-mailadres

- Jouw IP-adres

Aansprakelijke van voor deze gegevens is:

Odilon Mets, Kernemelkstraat 148, B-9112 Sinaai- Tel.: +32 3 772 16 48 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEWUSTZIJNSHUIS kan jouw gegevens gebruiken BEWUSTZIJNSHUIS  om contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of op basis van een gerechtvaardigd belang zoals (re)marketingdoelstellingen, verspreiden van de nieuwsbrief, en/of in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

Nieuwsbrief

Een of twee keer per maand verstuurt BEWUSTZIJNSHUIS een nieuwsbrief via de e-mail marketeer ‘YourMailinListProvider’. De data die wij hiervoor doorgegeven zijn het e-mail adres en de voornaam. Wij rekenen erop dat deze professionele gebruiker uw data op een veilige manier verzekert. Voor de verdere bescherming van deze gegevens, kan u zich wenden tot YourMailingListProvider.

Aanmeldingsformulier

Bij gebruik van ons aanmeldingsformulier, worden de data die u ons overmaakt verzameld voor de verwerking en de beantwoording van de aanmelding. Deze data worden zonder uw toestemming nooit verder gegeven.

De van u in het aanmeldingsformulier geleverde data, blijven bij ons, totdat u verzoekt deze te verwijderen, of het doel tot deze te bewaren vervalt. 

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

BEWUSTZIJNSHUIS bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

BEWUSTZIJNSHUIS verstrekt jouw persoonsgegevens niet aan derden, enkel alléén als jij wenst dat die aan aan derden mogen doorgegeven worden, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Welke rechten heeft u over uw data?

Je hebt op elk moment het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan een verzoek hiervoor sturen naar BEWUSTZIJNSHUIS via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. BEWUSTZIJNSHUIS zal binnen de 14 dagen, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

BEWUSTZIJNSHUIS neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Indien een inbreuk in verband met persoonsgegevens heeft plaatsgevonden, meldt BEWUSTZIJNSHUIS deze zonder onredelijke vertraging en, indien mogelijk, uiterlijk 72 uur nadat het er kennis van heeft genomen, aan de Privacycommissie, tenzij het niet waarschijnlijk is dat de inbreuk in verband met persoonsgegevens een risico inhoudt voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen.

Voor meer informatie wenst over de beveiliging van door BEWUSTZIJNSHUIS verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met  BEWUSTZIJNSHUIS