Original Hellinger® Familienstellen
Pre- en perinatale trauma integratieOdilon Mets & Anke Hornbüssel

Een paar dagen nà de ervaringen van zondag .......heb ik het gevoel dat ik nog steeds op vleugeltjes zweef .
Heb er lopen aan denken hoe ik dit nu zou moeten verwoorden als het zou moeten ...'nog steeds gedragen wordt' .... komt denk ik wel vrij dicht in de buurt.
Ik weet wat er het laatste jaar in gang gezet is en wat er aan diepgang aan het veranderen is ....maar ik heb een paar dagen geleden zo veel "inzichten" en "momenten" beleeft tijdens onze samenzijn .
Onbeschrijfelijk.
Mijn "woord" was (is) "innerlijke vrede" .... op een bepaald moment was het alsof net 'dit woord' bij me binnen gekatapulteerd werd  ..... en ik beleef het nog steeds, nu, vandaag. Een-alles-overheersende-totale-absolute-vrede-en-liefde.
 
Zoals Hellinger het zegt : De bewegingen van de geest tonen zich (...) op een zeer indrukwekkende manier (...) voelbaar en zichtbaar.
Ik heb dit fantastisch mogen ervaren . Ik wilde dit even met je delen. Dankjewel voor de verbinding, Odilon!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Ik blik met veel verwondering, dankbaarheid en een gevoel van magie terug op de voorbije dagen met jullie allemaal. Gisteren had ik een belangrijk gesprek waarbij tot zondag nog ’schuldgevoel’ meespeelde in de voorbereidingen naar dat gesprek. Op weg naar het gesprek gisteren, dacht ik aan onze oefening afgelopen zondag met de woorden “Ja, ik verdien aandacht” … het gesprek verliep fantastisch, alles wat voordien moeilijk leek, bestond niet eens meer.

What a wonderful world this can be.