Home Events – Bewustzijnshuis TWEEDAAGSE WORKSHOP GEBOORTE-TRAUMA’S EN MEER: PPN TI

GEBOORTE-TRAUMA’S EN MEER: PPN TI

Geboorte-trauma’s en prenatale trauma’s vormen ons wereldbeeld.

 

Ervaringen zoals een geboorte per keizersnede of met het gebruik van een zuignap of een verlostang nemen wij mee in onze ontwikkeling.

Wanneer een baby te vroeg geboren wordt, zijn daarmee de scheiding van de moeder en herhaaldelijke pijnlijke medische ingrepen verbonden.

 

En een ‘normale’ geboorte?

De baby zoekt een weg door het moederlijke bekken. Dit is soms een hele uitdaging. De engte van de passage, de hardheid van de moederlijke bekkenbeenderen en een gevoelde eindeloosheid worden vaak als bedreigend ervaren.

Fysieke symptomen, een levensgevoel van leiden of vechten, of vaak niet echt aanwezig zijn, wijzen dikwijls naar onze prilste levenservaringen.

 

Prenataal laten de ervaringen van de conceptie en daarvoor, de innesteling, tweeling- of meerling-verlies en navelstreng-dynamieken hun sporen achter.

Ben ik welkom? Ik moet hard werken om te krijgen wat ik nodig heb. Ik moet het maar alleen doen. Er moet is mis met mij zijn. 

 

Met zachtheid benaderen wij ons innerlijke baby, foetus en embryo.

Langzaamheid.

Het hart openen voor hem of haar. Zij/hij  mag zich uiten op haar of zijn manier.

Wij wachten en volgen hun flow.

Gevraagd worden, stilte, innerlijke beelden.

Gevoelde inzichten komen in oefeningen in groepjes van twee of drie en met de hele groep. Bewegen, kijken, voelen. In regressies en soms met een opstelling ontdek jij jouw waarheid. En de waardigheid van jouw prilste zijn.

 

Maximum 8 deelnemers.

Wil jij aan deze tweedaagse deelnemen?       Reserveer hieronder een ticket en neem deel.

 

Datum

apr 20 – 21 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 – 17:30

Kosten

€320,00

Locatie

Gemeenschapshuis Den Domp
Kerkstraat 26, 5076AW Haaren