Workshop

familieopstellingen

Workshops met het Nieuwe Familieopstellen

VERBINDINGEN DIE HELEN

Zoals de titel vermeldt, komt het familieopstellen dat door mij gegeven wordt rechtstreeks van de bron bij Bert Hellinger en zijn vrouw Sophie Hellinger.

Als gediplomeerde opsteller bij de Hellinger sciencia® telt mijn diploma slechts voor een deeltje, het is vooral wat er tussen hemel en aarde mee gedaan wordt wat de waarde en de ware kracht uitmaakt. Het werken met opstellingen verlangt in die zin een bijzondere verantwoording en sensibiliteit voor het erfschap dat we in onze handen hebben.

Met Het Nieuwe Opstellen hebben wij geen aannames, concepten, verlangens, voorstellingen van hoe iemand moet zijn en waar hij naartoe moet.

Samen met de groep openen wij een ruimte voor al het mogelijke. Vrij van goed of kwaad, juist of verkeerd, schuld of onschuld, of enige onderscheiding. In deze ruimte is er een voelbare energie van toestemming tot het AL.

Anders uitgedrukt bewegen wij ons naar een REIN bewustzijn, waar alles daar is en mag zijn zoals het is. In dit reine bewustzijn is alles met elkaar geordend verbonden. Dit reine bewustzijn dat in Het Nieuwe Opstellen werkt, is altijd scheppend.

De representanten die bijvoorbeeld je familieleden representeren worden meegenomen door dit bovengeordend bewustzijn waar elke onderscheiding ophoudt. De juiste woorden en zinnen die treffend en scheppend werken[1], raken jou in het diepst van je ziel en brengen een nieuwe orde in jou in beweging.

Het is vanzelfsprekend dat iedere deelnemer van de workshop meegenomen wordt in die beweging van dit REINE bewustzijn.

Het Nieuwe Familieopstellen, de wetenschap van alle relaties

In relaties werken natuurlijke ORDEN. Deze orden hebben voorrang op de LIEFDE. Zo heeft bijvoorbeeld het partnerschap tussen man en vrouw voorrang op de relatie met de kinderen. Die orden zijn dikwijls onbewust verstoord, wij kunnen ze niet aanvoelen. Wij merken dit als onze zelfliefde en de liefde naar anderen verstoord zijn. Soms meldt zich dat in een relatiecrisis, of in een ziekte, of een verlies, of in onsuccesvolle patronen.

Eens wij die orden ervaren en wij diegenen herinneren die erbijhoren, dan verruimt ons leven in alle richtingen. Onze relaties bloeien en groeien, onze gezondheid en geestdrift voor het leven nemen toe.

Met Het Nieuwe Opstellen is ons oordeelloos hart erbij. Zonder ons te bekommeren over de bovengenoemde orden, stellen wij op en volgen wij een beweging die jouw hele zijn completer maakt.

Resultaat

Het is de verbinding die wij als deelnemer voelbaar waarnemen die ons heel maakt. Die verbinding verandert ons hele omgevingsveld (zoals de partner, de kinderen, de ouders, de overledenen).

Het Nieuwe Familieopstellen is de wetenschap van alle relaties. Het is voor mij het krachtigste instrument om de verbinding te voelen met het volle leven. Het werkt op je hele wezen: je ziel, je lichaam, je bewustzijn en je geest. Zo kunnen bv. voelbare spanningen op de borst en het hart ontspannen voor altijd, omdat een verbinding vanuit pijn en verdriet zich draait in verbinding van liefde. Zo kunnen wij dat pijnlijke omarmen als een stap in onze ontwikkeling. Een stap naar meer, een stap naar dit REINE bewustzijn.

Voor wie

Iedereen is op de workshop welkom met welk thema ook. Soms weet je niet wat je vraag is. Soms is het niet nodig een vraag in te brengen omdat de aanwezige energie en wie en wat daarbij hoort al zichtbaar en voelbaar is.

Begeleider

Odilon werkt 23 jaar met opstellingen. Zijn afstemming op jouw GROTERE GEHEEL (je familiesysteem, het grotere onbewuste collectief en het onbewuste van je eigen biografie vanaf je prilste pre-natale zijn) komt dikwijls al van buitenaf in zijn waarneming. Die resonantie bereikt jou en de deelnemers.

[1] Tijdens de opstelling wordt er niet gesproken of worden representanten niet bevraagd. Enkel de erkenning van een WAARHEID uit het reine bewustzijn wordt al dan niet uitgesproken.

Voor het eerstvolgende evenement

Reviews
Familieopstellingen

 

A: Nogmaals dank voor je toewijding en liefdevolle werk.

I: ongelooflijk hoe je op zo een korte tijd zoveel verbinding met elkaar en diepgang creëert

N: ik ben onzettend dankbaar Odilon

V: elke opstelling was er een voor mij, heling in beweging

A: ik heb hier al zoveel bekomen, ik hoef niet aan de beurt te komen