INDIVIDUeLE SESSIE PRE-EN PERINATALE TRAUMA-INTEGRATIE

INDIVIDUELE SESSIE
PRE-EN PERINATALE TRAUMA-INTEGRATIE

Anke biedt individuele sessies aan met betrekking tot pre- en perinatale ervaringen (PPN).

Voor wie graag in privaat sfeer naar zijn thema wil kijken.

Een PPN sessie duurt gemiddeld. 2 uur, en kost €160.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken bel gsm Anke +32 499 32 55 06 of stuur een email aan info@bewustzijnshuis.be

Vele thema’s die ons in het volwassen leven alsmaar opnieuw bezig houden, gaan terug naar persoonlijke ervaringen tijdens en vóór de geboorte. B.v. relatiepatronen en levensovertuigingen worden hier al (mee) gevormd.

In een PPN sessie ontvouwen zich prille ervaringen die  wezenlijk zijn voor het leven NU.

Anke begeleidt dit proces met toewijding en een warm hart.

PPN sessies zijn voor mensen die de verbinding met hun eigen geboorteverhaal zoeken alsook voor ouder(s) die de zwangerschap en de geboorte van hun kind in een ander licht willen bekijken.

Baby’s beleven de tijd in de buik van de mama en hun geboorte als volwaardige en voelende wezen. Zij tonen  door wenen en/of in een bepaald gedrag dikwijls wat zij hebben meegemaakt tijdens de zwangerschap en geboorte.

Voor een PPN sessie waar het gaat over jullie baby of kind, komen eerst de ouder(s) alleen.  Zij ervaren door representaties wat hun kind tijdens de zwangerschap en de geboorte gevoeld en doorstaan heeft. Zij krijgen een andere blik op wat het kind door wenen en zijn gedrag aan hun wil vertellen.

PPN sessies werken emotioneel, fysisch als psychisch diep. Het is aangewezen daarna voldoende tijd te nemen om dit proces ruimte te geven.

Op aanvraag wordt er een factuur opgemaakt, gelieve dit vooraf aan te geven aub.

 

Voor het eerstvolgende evenement

Reviews PPN TI

 

“… na enkele dagen werd ik me bewust dat die belasting, pijn op hartniveau opgelost was, want dat was waar ik dus mee binnen kwam op het consult, … ” (M.)

“Lieve Anke,
Jij hebt me in het verleden al FANTASTISCH goed geholpen en nu terug, jouw intuïtieve, deskundige aanpak ervaar ik als uitstekend, mag toch es gezegd worden hè, ????! (M.D.)

 

“Lieve Anke
Ik wil je nog even bedanken voor mijn sessie met jou.
… Na de sessie heb ik duidelijk gevoeld in de dagen erop dat er meer rust was en ook meer vreugde die er gewoon was. Ik was vreugdevol en dat moest niet echt een reden hebben. Ik kies ook iets meer voor mijzelf…
Heel veel dank hiervoor!” (G.)

 

“Dag Anke,
… de demo van de bevalling was voor mij spectaculair, in een positieve zin. Mijn dochter heeft de afgelopen week veel op mijn buik gelegen nadat ik haar gelokt had en ik heb er erg van genoten. Ik vroeg op een bepaald moment tijdens de bevalling een epidurale verdoving en dat bracht mij terug in verbinding met haar en met de weeën. Kijk, een positief aspect en herinnering van de bevalling!” (L.)